Fijne feestdagen en een sportief nieuw jaar!

Aan het einde van dit energieke jaar is het goed om terug te kijken. We mochten genieten van prachtige sportprestaties  van onze naamgeefster zowel in het veld als op de weg en natuurlijk van de Nederlandse  dames- en herenploegen! Qua deelnemers groeien we nog steeds en weten ook steeds meer kinderen en unieke sporters de weg naar Altena te vinden. We zijn blij dat de provincie ons financieel ondersteunt om deze evenementen mogelijk te maken. Tijdens In ‘t Wiel van….. mochten we namens de deelnemende bedrijven Ship Install en Boei 36 in Heusden een prachtige cheque uitreiken aan  ‘t Koesterkwartier.
 
Vol vertrouwen gaan we dan ook 2020 in, niet in de laatste plaats omdat het Marianne Vos Wielerfestival samen met de andere vier  ‘Helden van Brabant’ toertochten zijn aangemerkt als officieel side event van  La Vuelta Holanda!  We zijn hier ontzettend trots op en zien dit als een internationale promotie van onze evenementen en prachtige regio. Het belooft een bomvol sportjaar te worden met de Olympische Spelen in Tokio en wat dichterbij, het EK Veldrijden in Rosmalen. Ook gaan we de samenwerking tussen de toertochten van Matthieu Hermans, Servais Knaven, Koos Moerenhout en Johan van der Velde verder intensiveren en proberen we nog meer de verbinding te vinden waar ook de deelnemers profijt van gaan hebben.
 
Hou vooral onze (vernieuwde) website in de gaten met alle belangrijke data zoals In ‘t Wiel van op 11 april 2020 bij Garagebedrijf Wout Bouman, 16 mei 2020 de kinderclinic en toertochten en op zaterdag 15 augustus 2020 zal het peloton van La Vuelta starten in ‘s Hertogenbosch en via Vlijmen over de Heusdense brug het land van Altena doorkruisen om vervolgens via de Wilhelminasluis de Bommelerwaard in te rijden.  Samen met de gemeente en regionale bedrijven denken we na over diverse festiviteiten rondom deze etappe.
 
Zonder jullie zou dit alles niet mogelijk zijn; we danken jullie voor het vertrouwen, de inzet, financiële ondersteuning  en het enthousiasme en hopen jullie weer te verwelkomen op een van de activiteiten!
 
Jullie alle mooie en fijne dagen wensend en op naar een sportief en gezond 2020!
 
Namens het bestuur,
 
Esther Vroegh
Voorzitter
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.