• Clinic: in het wiel van

    Het netwerkevent voor fietsliefhebbers uit de regio!

Zaterdag 11 april

Doe mee

In welk wiel fiets jij dit jaar? Tijdens heb je de mogelijkheid om – samen met prominenten uit de wielersport – verschillende rondes door het Land van Heusden en Altena en een gedeelte van de Bommelerwaard te fietsen. Je rijdt onder begeleiding in een groep die bij jouw niveau en tempo past. Onderweg voorziet de (voormalig) topsporter jou van een nog betere houding en techniek. Daarnaast is iedere groep voorzien van motorbegeleiding, waardoor we de rit zo veilig mogelijk houden.

Programma

09:00—9:45 uur
Ontvangst met koffie en ontbijt

09:45—10:30 uur
Opening en inspirerende lezing

10:30—10:45 uur
Groepsfoto

10:45—15:30 uur
Dagprogramma (rondes, lunch en bedrijfsbezoek)

15:30—16:00 uur
Opfrissen en omkleden

16:00—18:00 uur
Diner

Faciliteiten

De gehele dag ben je te gast bij Autobedrijf Wout Bouman ( Maasdijk 119, 4261 AG Wijk en Aalburg). Zij faciliteren een compleet verzorgde dag, inclusief ontbijt, drinken en voldoende versnaperingen voor tussendoor. Uiteraard is er ook een fietsenmaker en EHBO aanwezig. De dag wordt afgesloten met een uitgebreid diner buffet.

Bestel je ticket

Klik hieronder op het aantal producten en de winkelwagen om je ticket voor dit evenement te bestellen. Rechtsboven kun je de bestelling afronden.

Prominenten

Ook aankomend jaar staan er prominenten uit de wielersport voor je klaar om je – tijdens drie verschillende rondes – te voorzien van verschillende tips en trics. Stay tuned voor de deelnemers in 2020!