• Clinic: in het wiel van

    Het netwerkevent voor fietsliefhebbers uit de regio!

Zaterdag 11 april

Cancelled

DOOR HET CORONA VIRUS GAAT DIT EVENEMENT DIT JAAR NIET DOOR. REEDS INGESCHREVEN DEELNEMERS ZIJN GEÏNFORMEERD EN ONTVANGEN SPOEDIG HUN INSCHRIJFGELD RETOUR. VOORALSNOG WORDT NIET GEWERKT AAN EEN ALTERNATIEF VOOR DIT EVENEMENT.

Doe mee

In welk wiel fiets jij dit jaar? Tijdens heb je de mogelijkheid om – samen met prominenten uit de wielersport – verschillende rondes door het Land van Heusden en Altena en een gedeelte van de Bommelerwaard te fietsen. Je rijdt onder begeleiding in een groep die bij jouw niveau en tempo past. Onderweg voorziet de (voormalig) topsporter jou van een nog betere houding en techniek. Daarnaast is iedere groep voorzien van motorbegeleiding, waardoor we de rit zo veilig mogelijk houden.

Mede mogelijk gemaakt door

Dank aan Jumbo Duijzer (Veen) voor het sponsoren van de bananen en stroopwafels!

Programma

09:00—9:45 uur
Ontvangst met koffie en ontbijt

09:45—10:30 uur
Opening en inspirerende lezing

10:30—10:45 uur
Groepsfoto

10:45—15:30 uur
Dagprogramma (rondes, lunch en bedrijfsbezoek)

15:30—16:00 uur
Opfrissen en omkleden

16:00—18:00 uur
Diner

Faciliteiten

De gehele dag ben je te gast bij Autobedrijf Wout Bouman ( Maasdijk 119, 4261 AG Wijk en Aalburg). Zij faciliteren een compleet verzorgde dag, inclusief ontbijt, drinken en voldoende versnaperingen voor tussendoor. Uiteraard is er ook een fietsenmaker en EHBO aanwezig. De dag wordt afgesloten met een uitgebreid diner buffet.

Bestel je ticket

Dit evenement is door het Corona virus geannuleerd.

Prominenten

Ook aankomend jaar staan er prominenten uit de wielersport voor je klaar om je – tijdens drie verschillende rondes – te voorzien van verschillende tips en trics. Stay tuned voor de deelnemers in 2020!