• Toertocht

    Compleet verzorgde route

Zaterdag 16 mei 2020

60

Kilometer
Start tussen 9:30 uur tot 10:30 uur

100

Kilometer
Start tussen 9:30 uur tot 10:30 uur

150

Kilometer
Start tussen 8:30 uur tot 9:30 uur

Locatie en parkeren

Je kunt gratis parkeren op het evenemententerrein van Multifunctioneel Centrum D’Alburcht.

Perzikstraat 14a, 4261 KD Wijk en Aalburg

Technische hulp

Bij iedere post onderweg is technische hulp beschikbaar. Een bezemwagen haalt je op als je niet meer door kunt fietsen. De telefoonnummers voor hulp staan achterop je startkaart.

Route

De tocht is goed uitgepijld en voert je door de Biesbosch, Altena en de Bommelerwaard. Je komt geen enkel stoplicht tegen en onderweg zijn er verscheidene stoppunten om je bidon te vullen, wat te eten en energie bij te tanken.

Festival terrein

De start, doorkomst én finisch vindt plaats op het festivalterrein. Net voor de start ga je op de foto met Marianne Vos, bij je eerste doorkomst krijg je een (gratis) stuk appelgebak en na de finish staat er een broodje gebakken ei voor je klaar. Daarnaast ontvang je drie consumptiebonnen die je gedurende het evenement kunt inwisselen naar een drankje van keuze.

Bestel je ticket

Kies links het evenement waar jij aan mee wilt doen. Via de winkelwagen (aan de rechter bovenzijde) maak je de bestelling definitief.

Nu € 15,-
Na 1 april – € 17,50
Op dag zelf – € 20,-

Doe mee!

Waan jezelf in de wereld van Marianne Vos en fiets zélf de Marianne Vos Classic Toertocht. De tocht is voor mannen, vrouwen en fietsers met een beperking en geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren fietser. Je fietst – net als Marianne – een gedeelte van het parcours van de Internationale UCI wereldtop route. Je kiest zelf de afstand: 60, 100 of 150 kilometer.

Tijdens de Marianne Vos Toertocht besteden we in samenwerking met Uniek Sporten Brabant speciale aandacht aan unieke sporters, omdat we vinden dat iedereen – ongeacht afkomst, beperking of geslacht – moet kunnen sporten. Speciaal voor deze doelgroep faciliteren we geheel op maat en naar behoefte hun deelname. Weet jij niet zeker of je kunt of wilt deelnemen? Of heb je hier extra aanvullende hulp bij nodig? Neem dan contact met ons op via info@mariannevoswielerfestival.nl.